Pretzelnestjes

Deze pretzel-nestjes zijn zo schattig dat je ze bijna niet wil opeten. Een feestje voor op tafel.

245 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breek de pepsels in stukken van 2 cm. Smelt de paaseieren au bain-marie. Houd de rest apart.

  2. Schep de pepselstukjes door de gesmolten chocolade en verdeel over de met muffinvormpjes beklede muffinholten. Vorm met een theelepel tot nestjes. Laat de nestjes 30 min. opstijven in de koelkast.

  3. Decoreer elk nestje met de apart gehouden paaseitjes.

  • bereidingstipJe kunt de nestjes 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een hersluitbare bak op een droge koele plek.
  • variatietipDe pure chocolade-eitjes kunnen vervangen worden door melkchocolade-eitjes. Heb je andere eitjes? Gebruik deze dan als decoratie.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pretzelnestjes

Deze pretzel-nestjes zijn zo schattig dat je ze bijna niet wil opeten. Een feestje voor op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig