Sobanoedels met groente en tofu
Sobanoedels met groente en tofu
bewaar
bewaar

Sobanoedels met groente en tofu

Zin in een eenvoudig recept om de hele dag naar uit te kijken? Deze sobanoedels met groente en tofu zijn zeker een kanshebber.

15 min. bereiden
21waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Meng de knoflook en gember met de sojasaus, honing en sesamolie.

2

Bereid de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud stromend water.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wokpan op hoog vuur. Bak de ui 1 min. Voeg de wokgroente en tofureepjes toe en bak 7 min. Schep regelmatig om.

4

Zet het vuur laag en roer het sojasausmengsel erdoor. Haal de pan van het vuur, voeg de gekookte noedels toe en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Verdeel de noedels over diepe borden en bestrooi met de sesamzaadjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sobanoedels met groente en tofu

Zin in een eenvoudig recept om de hele dag naar uit te kijken? Deze sobanoedels met groente en tofu zijn zeker een kanshebber.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig