bewaar
Left-over oliebol muffin
Left-over oliebol muffin
bewaar

Left-over oliebol muffin

Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

6 porties

300 g

leftover oliebollen

2

middelgrote eieren

150 ml

volle melk

1 tl

kaneel

50 g

kristalsuiker

Dit heb je nodig

  • papieren muffinvormpjes

  • muffinvorm 6-cups (AH Spaaractie)

Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de oliebollen in stukjes van 1 cm.  

2

Klop de eieren samen met de melk, kaneel en suiker los in een ruime kom. Voeg de stukjes oliebol toe, schep goed om tot alles bedekt is en verdeel over de muffinvorm. 

3

Bak de muffins ca. 20 min. in het midden van de oven.

combinatietipLekker met poedersuiker.  
combinatietipHeb je nog citroenen over? Het rasp is lekker door het beslag. 
combinatietipHeb je nog nootjes of rozijnen over? Ook lekker door het beslag. 

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Left-over oliebol muffin

Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig