bewaar
Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet
Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet
bewaar

Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet

Cottagecheese laat zich graag versieren. Bijvoorbeeld door een stukje peer of biet. Zo word je geroosterde bammetje verleidelijk lekker.

15 min. bereiden
8 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

volkorenbrood

40 g

ongebrande amandelen

1

Conference peer

250 g

gekookte rode bieten

400 g

AH cottage cheese

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en leg de amandelen ernaast. Rooster ca. 8 min. in de oven.

2

Boen ondertussen de peer schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bieten in dunne partjes.

3

Besmeer de sneetjes brood met het cottagecheese en verdeel om en om de plakjes biet en peer erover. Hak de amandelen fijn en bestrooi het brood ermee.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterd brood met cottagecheese, peer en biet

Cottagecheese laat zich graag versieren. Bijvoorbeeld door een stukje peer of biet. Zo word je geroosterde bammetje verleidelijk lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig