Babi pangang saus
Babi pangang saus
bewaar
bewaar

Babi pangang saus

Je kunt babi pangang natuurlijk bestellen, maar waarom maak je het niet gewoon zelf? Daar heb je natuurlijk wel de beste babi pangangsaus voor nodig en laat die nou in 5 min. gemaakt zijn!

5 min. bereiden
7waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gember-, knoflook- en uienpoeder toe en rooster 1 min. tot ze gaan geuren. Voeg de tomatenpuree, suiker, het zeezout, de azijn en het water toe, meng goed en breng aan de kook. Laat 2 min. pruttelen op laag vuur.

2

Roer ondertussen het aardappelzetmeel los met 1 el koud water. Voeg, al roerend met een garde, het aardappelzetmeel langzaam toe. Verwarm de saus nog 1 min.

3

Giet de saus door een fijne zeef in een kom, roer met een lepel tot alle saus gezeefd en glad is.

bereidingstipDe saus kun je van tevoren maken. Bewaar in een schone, goed afsluitbare pot ca. 3 dagen in de koelkast. Verwarm voor serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Babi pangang saus

Je kunt babi pangang natuurlijk bestellen, maar waarom maak je het niet gewoon zelf? Daar heb je natuurlijk wel de beste babi pangangsaus voor nodig en laat die nou in 5 min. gemaakt zijn!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig