bewaar
Gevulde champignon-pizzaatjes 
Gevulde champignon-pizzaatjes 
bewaar

Gevulde champignon-pizzaatjes 

Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
1waardering

Ingrediënten

4 personen

400 g

kastanjechampignons

25 g

pepperoni

100 g

Mutti pizzasaus aromatizzata

75 g

geraspte pizzakaas

Dit heb je nodig

  • bakplaat: 39 x 24 x 2 cm

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.

2

Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.

3

Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.

bewaartipSnijd de overgebleven stelen grof en gebruik in een groenteomelet of pastasaus.

Gevulde champignon-pizzaatjes

Instructievideo - 00:23 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde champignon-pizzaatjes 

Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig