Piz­za crac­kers

Snelle pizza? Als je crackers als bodem gebruikt staat-ie zo op tafel.

(3) waardeer
italiaans lunch Snelle pizza? Als je crackers als bodem gebruikt staat-ie zo op tafel. 12 stuks
4 3

Advertentie

Ingrediënten

12 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de crackers met de pizzasaus en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Halveer de tomaatjes en de mozzarellabolletjes en verdeel over de crackers. Zet de pizzacrackers 7 min. in de oven. Verdeel de pestospread en basilicumblaadjes over de crackers.

variatietip:

Met vis: verdeel behalve de tomatensaus ook 120 g geraspte jonge kaas, 160 g tonijn in blik en 3 el kappertjes over de pizzapunten en bak ze in de oven. Bestrooi met een handje rucola.

variatietip:

Met vlees: verdeel behalve de pizzasaus ook 60 g geraspte Parmezaan en 100 g zongerijpte olive nere (potje 180 g) over de pizzapunten en bak ze in de oven. Snijd 75 g parmaham in repen en verdeel erover.

video

Piz­za crac­kers

leuk & snel - 00:17 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 160 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
maart 2018

Pizza crackers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za crac­kers

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 12 Leksand Original crackers
  • 210 ml Mutti pizzasaus aromatizzata

Bestrijk de crackers met de pizzasaus en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

3
3
  • 180 g subliem tomaatjes
  • 150 g mini mozarella's

Halveer de tomaatjes en de mozzarellabolletjes en verdeel over de crackers.

4
4
  • 50 g verse pestospread
  • 10 g verse basilicum

Zet de pizzacrackers 7 min. in de oven. Verdeel de pestospread en basilicumblaadjes over de crackers.

variatietip:

Met vis: verdeel behalve de tomatensaus ook 120 g geraspte jonge kaas, 160 g tonijn in blik en 3 el kappertjes over de pizzapunten en bak ze in de oven. Bestrooi met een handje rucola.

variatietip:

Met vlees: verdeel behalve de pizzasaus ook 60 g geraspte Parmezaan en 100 g zongerijpte olive nere (potje 180 g) over de pizzapunten en bak ze in de oven. Snijd 75 g parmaham in repen en verdeel erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.