bewaar
Pompoenstoof met vegetarische bratwurst (advertorial)
Pompoenstoof met vegetarische bratwurst (advertorial)
bewaar

Pompoenstoof met vegetarische bratwurst (advertorial)

Het is weer tijd voor pompoen! Maak er deze vegetarische bonenstoof uit de oven van.

20 min. bereiden
30 min. oventijd
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote uien

400 g

winterpenen

4

De Vegetarische Slager bratwursten

3 el

milde olijfolie

1 el

gerookte paprikapoeder

400 g

koelverse muskaatpompoenstukjes

800 g

witte bonen in tomatensaus in blik

1

Knorr groentebouillontablet

300 ml

water

10 g

verse peterselie

Dit heb je nodig

  • braadpan met deksel

Het is weer tijd voor pompoen! Maak er deze vegetarische bonenstoof uit de oven van.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snipper de uien. Schil de winterpeen en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de bratwurst in stukken van ca. 1.5 cm.

2

Verhit de olie in de braadpan op middelhoog vuur en fruit de ui 2 min. Voeg de paprikapoeder en bratwurst toe en bak ca. 4 min. Voeg de peen, pompoen, witte bonen in tomatensaus, het bouillonblokje en het water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Plaats de deksel op de pan en stoof de vegetarische stoof ca. 30 min. in het midden van de oven. Haal na 15 min. de deksel van de pan en schep om.

4

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bestrooi de stoof met de peterselie en serveer.

combinatietipLekker met robuust stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenstoof met vegetarische bratwurst (advertorial)

Het is weer tijd voor pompoen! Maak er deze vegetarische bonenstoof uit de oven van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig