bewaar
Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
bewaar

Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers

Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.

25 min. bereiden
1 uur 30 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

rauwe rode bieten

5 el

extra vierge olijfolie

1 bol

knoflook

200 g

patentbloem

100 g

boekweitmeel

½ tl

zout

100 ml

water

3 tl

karwijzaad

2 tl

venkelzaad

100 g

ricotta

1 el

rodewijnazijn

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • deegroller

  • keukenmachine

Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.

Aan de slag

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers

Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig