Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.
Ingrediënten
4 personen
500 g
rauwe rode bieten
5 el
extra vierge olijfolie
1 bol
knoflook
200 g
patentbloem
100 g
boekweitmeel
½ tl
zout
100 ml
water
3 tl
karwijzaad
2 tl
venkelzaad
100 g
ricotta
1 el
rodewijnazijn
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller
keukenmachine
Aan de slag
Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.

null personen
540 kcal
25 min. bereiden
90 min. oventijd
Aan de slag
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g rauwe rode bieten
5 el extra vierge olijfolie
1 bol knoflook
200 g patentbloem
100 g boekweitmeel
½ tl zout
100 ml water
3 tl karwijzaad
2 tl venkelzaad
100 g ricotta
1 el rodewijnazijn
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller
keukenmachine