Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
bewaar
bewaar

Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

15 min. bereiden
172waarderingen

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.

2

Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.

3

Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.

combinatietipLekker met partjes citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig