bewaar
IJsthee met sinaasappel en perzik
IJsthee met sinaasappel en perzik
bewaar

IJsthee met sinaasappel en perzik

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

15 min. bereiden
2 uur wachten
2waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2 l

water

8 zakjes

groene & witte, gember & sinaasappel thee

150 ml

tropical fruitsiroop

1

sinaasappel

2

verse perziken

Dit heb je nodig

  • glazen kan

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

Aan de slag

1

Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.

2

Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.

3

Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.

bereidingstipJe kunt de ijsthee ook in ijslollyhouders schenken en in 4 uur laten bevriezen tot ijsthee-ijsjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJsthee met sinaasappel en perzik

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig