bewaar
IJsthee met sinaasappel en perzik
IJsthee met sinaasappel en perzik
bewaar

IJsthee met sinaasappel en perzik

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

15 min. bereiden
2 uur wachten
1waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2 liter

water

8 zakjes

groene & witte, gember & sinaasappel thee

150 ml

tropical fruitsiroop

1

sinaasappel

2

verse perziken

Dit heb je nodig

  • glazen kan

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

Aan de slag

1

Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.

2

Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.

3

Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.

bereidingstipJe kunt de ijsthee ook in ijslollyhouders schenken en in 4 uur laten bevriezen tot ijsthee-ijsjes.