Salamichips met mosterddip
Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).
225 kcal
5 min. bereiden, 15 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
10 g
7.5 g
2 el
4 el
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2021 nr. 05 - Aanvallen!
Verwarm de oven voor op 160 °C. Leg de salamiplakjes in 1 laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. tot knapperige chips.
Snijd ondertussen de peterselie en dille heel fijn. Meng in een kommetje met de mosterd en mayonaise tot een dip.
Schep de salamichips met een spatel op een bord met keukenpapier, laat uitlekken en afkoelen. Serveer de chips met de dip.
Salamichips met mosterddip
Instructievideo - 00:19 min.
Salamichips met mosterddip
Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

6 personen
225 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Leg de salamiplakjes in 1 laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. tot knapperige chips.
Snijd ondertussen de peterselie en dille heel fijn. Meng in een kommetje met de mosterd en mayonaise tot een dip.
Schep de salamichips met een spatel op een bord met keukenpapier, laat uitlekken en afkoelen. Serveer de chips met de dip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
100 g AH Biologisch salami in plakjes
10 g verse platte peterselie
7½ g verse dille
2 el fijne mosterd
4 el mayonaise
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat




