bewaar
Parelcouscoussalade met groenten en feta
Parelcouscoussalade met groenten en feta
bewaar

Parelcouscoussalade met groenten en feta

Het grote broertje van couscous past ook perfect in een salade. Zoals in deze snelle parelcouscoussalade met groenten en feta

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

parelcouscous

350 g

verse haricots verts

1 el

Souq kruidenmix voor couscoussalade

1

rode ui

7½ g

verse dille

1

gele paprika

1

citroen

3 el

extra vierge olijfolie

150 g

AH Biologische feta 50+

45 g

amandelstift

Het grote broertje van couscous past ook perfect in een salade. Zoals in deze snelle parelcouscoussalade met groenten en feta

Aan de slag

1

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de haricots verts in stukken van ca. 1 cm en kook de laatste minuut mee met de couscous. Giet af, meng met de kruidenmix en laat met de deksel op de pan staan.

2

Snipper ondertussen de ui en snijd de dille fijn. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 1 cm. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.

3

Meng de parelcouscous en haricots verts met de ui, dille, paprika, het citroenrasp, het -sap en de olie. Verkruimel de feta en meng samen met de amandelstiften door de parelcouscous. Breng op smaak met peper en zout.