
Toast met citroenricotta en komkommer
Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?
350 kcal (voedingswaarden)
5 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
8 sneetjes
volkorenbrood
1
komkommer
½
citroen
10 g
verse bieslook
250 g
ricotta
2½ el
milde olijfolie
Dit heb je nodig
broodrooster
Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?
Aan de slag
1
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
2
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de bieslook fijn. Meng de ricotta met het citroenrasp, de bieslook en olijfolie. Breng op smaak met peper.
3
Besmeer de sneetjes brood met de citroenricotta. Verdeel de komkommerlinten erover. Breng op smaak met versgemalen peper.