bewaar
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
bewaar

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

15 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

varkensbraadworsten

3 el

zonnebloemolie

1 el

venkelzaad

500 g

gnocchi

800 g

Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

3

Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.

tip

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Instructievideo - 00:23 min.