Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 varkensbraadworsten
- 3 el zonnebloemolie
- 1 el venkelzaad
- 500 g gnocchi
- 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
Advertentie
Bereiden
- Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
- Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.

Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 21 g
-
koolhydraten 59 g
waarvan suikers 3 g -
vet 22 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 840 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
- 2 varkensbraadworsten
- 1 el zonnebloemolie
- 1 el venkelzaad
Verwijder het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin.
Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
- 2 el zonnebloemolie
- 500 g gnocchi
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
- 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee.
Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.