Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

220 kcal

10 min. bereiden, 12 min. wachten

3.7/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

januari 2021 - januari 2021

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven. Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.

  4. Serveer met de pittige kiemgroente.

Wat vond je van dit recept?

Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig