bewaar
Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente
Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente
bewaar

Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

10 min. bereiden
12 min. wachten
2waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ el

arachideolie

250 g

tuinkruiden soepgroente

1 tl

kerriepoeder

½ tl

gemalen komijn

5

trostomaten

200 g

verse spinazie

2

middelgrote eieren

60 g

pittige kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.

2

Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.

3

Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven. Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.

4

Serveer met de pittige kiemgroente.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig