bewaar
Spruitjes uit de oven met Parmezaanse kaas
Spruitjes uit de oven met Parmezaanse kaas
bewaar

Spruitjes uit de oven met Parmezaanse kaas

Een lekker crispy korstje van Parmezaanse kaas en panko maken deze spruitjes uit de oven onweerstaanbaar.

10 min. bereiden
25 min. oventijd
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

geschoonde spruitjes

2 el

arachideolie

30 g

panko

3 el

pijnboompitten

1 tl

knoflookpoeder

40 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Een lekker crispy korstje van Parmezaanse kaas en panko maken deze spruitjes uit de oven onweerstaanbaar.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de spruitjes, schep om met de olie, panko, pijnboompitten, knoflookpoeder, peper en zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven, schep om en bestrooi met de kaas. Rooster nog 10 min. in het midden van de oven.