Bladerdeeghapjes in kerstboomvorm met pesto

Deze bladerdeeghapjes met pesto zijn perfect om uit te delen!

120 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd (voor 12 porties) in de lengte in 12 plakken van 2 cm breed.

  3. Vouw zigzaggend een reep op een met bakpapier beklede bakplaat in steeds kleinere vouwen van onder naar boven tot een kerstboompje. Je hebt in totaal 2 bakplaten nodig of bak ze in delen.

  4. Steek de prikker (geweekt in water) vanaf het bovenste puntje door het kerstboompje zonder het deeg door te prikken. Zorg ervoor dat de prikker aan de bovenkant er niet te veel uitsteekt. Druk het deeg tegen de prikker aan.

  5. Besmeer met de pesto en bestrooi met de kaas. Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.

  • Kerstboom-bladerdeeghapjes met pesto

    Instructievideo - 00:18 min.

Bladerdeeghapjes in kerstboomvorm met pesto

Deze bladerdeeghapjes met pesto zijn perfect om uit te delen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Vegan kerstkrans van mini 'frikandellen' met radijspaddenstoelen van Trai van Trai Vegan15 min.
Bladerdeeg knakworst ster30 min.
Bladerdeeghapjes in kerstboomvorm met pesto20 min.

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel