bewaar
Whiskey sour
Whiskey sour
bewaar

Whiskey sour

Wauw, hoe chic ziet deze Whiskey Sour eruit met die kers op een prikker?

5 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1

citroen

20 ml

Two Chicks eiwit

60 ml

bourbon whisky

20 ml

suikersiroop

10

ijsblokjes

1 stuk

bigarreaux

Dit heb je nodig

  • cocktailshaker

  • theezeefje

  • tumbler glas

  • cocktailprikker

Wauw, hoe chic ziet deze Whiskey Sour eruit met die kers op een prikker?

Aan de slag

1

Pers de citroen uit.

2

Meng 30 ml citroensap (per persoon) met het eiwit, whiskey, suikersiroop in de cocktailshaker 30 sec. Voeg de helft van de ijsblokjes toe en schud 30 sec.

3

Doe de rest van de ijsblokjes in een glas. Schenk de cocktail hierop en wacht enkele seconden tot het schuimlaagje vormt. Haal een rode kers uit de bigarreaux en prik op de prikker. Serveer de cocktail direct.

combinatietipLekker met een paar druppels angustura bitters op de schuimlaag (flesje 200 ml, Dr. Siegert).