Scroc­chi met sar­di­nes in to­ma­ten­saus

Scrocchi zijn Italiaanse toastjes met zeezout. Op zichzelf zijn ze al heel lekker, maar met topping is het helemaal feest!

(0) waardeer
borrelhapje Scrocchi zijn Italiaanse toastjes met zeezout. Op zichzelf zijn ze al heel lekker, maar met topping is het helemaal feest! 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de sardines in tomatensaus in hapbare stukjes.
  2. Serveer met de Scrocchi toastjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 18 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 520 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Scrocchi met sardines in tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Scroc­chi met sar­di­nes in to­ma­ten­saus

1
1
  • 110 g sardines in tomatensaus

Snijd de sardines in tomatensaus in hapbare stukjes.

2
2
  • 100 g scrocchi toast met zeezout

Serveer met de Scrocchi toastjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.