bewaar
Roerei met kiemgroente & volkorentoast
Roerei met kiemgroente & volkorentoast
bewaar

Roerei met kiemgroente & volkorentoast

Roeren maar, die eieren. Kiemgroente en volkorentoast erbij en je dag kan beginnen.

10 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

witte scharreleieren

100 ml

halfvolle melk

1½ el

milde olijfolie

6 sneetjes

boerenvolkorenbrood sesam

30 g

milde kiemgroente

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Roeren maar, die eieren. Kiemgroente en volkorentoast erbij en je dag kan beginnen.

Aan de slag

1

Klop de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.

2

Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Garneer het roerei met de kiemgroente. Serveer met de toast.