Sand­wich met ei­er­sa­la­de en ra­dijs

Ei, ei, ei, van deze zelfgemaakte eiersalade word je blij!

(0) waardeer
lunch Ei, ei, ei, van deze zelfgemaakte eiersalade word je blij! 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in stukjes. Snijd ondertussen de selderij fijn en de radijsjes in plakjes. Meng de zuivelspread met het ei, de selderij en kerriepoeder tot eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Besmeer de helft van de sneetjes brood met de eiersalade en verdeel de radijs erover. Dek af met de rest van de sneetjes brood en snijd doormidden.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 29 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Beter Eten Gezond Vooruit

Sandwich met eiersalade en radijs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sand­wich met ei­er­sa­la­de en ra­dijs

1
1
  • 6 middelgrote eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in stukjes.

2
2
  • 10 g verse selderij
  • 4 radijsjes
  • 200 g zuivelspread naturel light
  • ½ tl kerriepoeder

Snijd ondertussen de selderij fijn en de radijsjes in plakjes. Meng de zuivelspread met het ei, de selderij en kerriepoeder tot eiersalade.

3
3

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 8 sneetjes volkorenbrood

Besmeer de helft van de sneetjes brood met de eiersalade en verdeel de radijs erover. Dek af met de rest van de sneetjes brood en snijd doormidden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.