bewaar
Havermout met zomerfruit en walnoten
Havermout met zomerfruit en walnoten
bewaar

Havermout met zomerfruit en walnoten

Goedemorgen lekker havermoutontbijtje!

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 ml

halfvolle melk

100 g

havermout

400 g

diepvries doosjevol zomerfruit

1 tl

gemalen kaneel

50 g

ongebrande walnoten

Goedemorgen lekker havermoutontbijtje!

Aan de slag

1

Breng de melk met de havermout, de helft van het zomerfruit en de kaneel in een steelpan aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 8 min. inkoken tot pap. Roer regelmatig.

2

Ontdooi ondertussen de rest van het zomerfruit in een kom met warm water en laat uitlekken. Hak de walnoten fijn.

3

Verdeel de havermoutpap over kommen of glazen. Verdeel de rest van het zomerfruit en de walnoten erover. Serveer direct.