bewaar
Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella
Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella
bewaar

Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

basisrecept kruidig gehakt

520 g

pastasaus

300 g

biologische fusilli volkoren

250 g

mozzarella

7½ g

verse basilicum

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

Aan de slag

1

Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

2

Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.

tip

bereidingstipZoek op de site naar 1194256 voor het basisrecept 'Kruidig gehakt'.