bewaar
Romige kippensoep
Romige kippensoep
bewaar

Romige kippensoep

Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.

20 min. bereiden
8 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

robuuste broodjes zaden en pitten

½

basisrecept kipragout

1¼ liter

water

2 tl

kerriepoeder

500 g

soepgroente bleekselderij gele wortel

Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Doe ondertussen het basisrecept, het water, de kerrie en de soepgroente in een (soep)pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur koken en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over grote kommen en serveer met de broodjes.

tip

bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het basisrecept 'Kipragout'.