bewaar
Noedels met miso, groenten en vegagehakt
Noedels met miso, groenten en vegagehakt
bewaar

Noedels met miso, groenten en vegagehakt

Noedels met een extra dimensie? Maak ze eens op smaak met misopasta.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Chinese eiermie

2 tenen

knoflook

900 g

nasi-bamigroente

2 el

arachideolie

200 g

vegetarische basis rulstukjes

3 el

misopasta

3 el

gembersiroop

3 el

rijstazijn

3 el

sesamolie

Noedels met een extra dimensie? Maak ze eens op smaak met misopasta.

Aan de slag

1

Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal de rode pepers uit de nasi-bamigroente. Snijd het steeltje van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.

2

Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, rode peper en rulstukjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de nasi-bamigroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.

3

Klop ondertussen met een garde de misopasta met de gembersiroop, rijstazijn en sesamolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de misodressing en de noedels toe aan de groente en bak nog 1 min. mee op laag vuur.

serveertipLekker met een limoenpartje.