bewaar
Tosti roomkaas met spinazie, avocado en kalkoen
Tosti roomkaas met spinazie, avocado en kalkoen
bewaar

Tosti roomkaas met spinazie, avocado en kalkoen

Smeuige roomkaas maakt de tosti.

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

eetrijpe avocado

8 plakken

zuurdesembrood San Francisco

40 g

ongezouten roomboter

230 g

roomkaas knoflook & fijne kruiden

100 g

kalkoenborstfilet

100 g

babyspinazie

75 g

geraspte mozzarella

Smeuige roomkaas maakt de tosti.

Aan de slag

1

Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in dunne plakken.

2

Snijd het brood in dikke plakken. Besmeer 1 kant van de sneetjes brood met de boter en de onbeboterde kant met de roomkaas. Beleg de helft van de met roomkaas bemeerde sneetjes brood met de kalkoenborstfilet, spinazie, avocado en geraspte mozzarella. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar boven en druk stevig aan.

3

Verhit twee koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s ca. 10 min. op laag vuur. Keer halverwege voorzichtig. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.