Mos­terd­vi­nai­gret­te met ci­troen

Deze dressing is lekker, simpel en zó klaar.

(0) waardeer
bijgerecht Deze dressing is lekker, simpel en zó klaar. 1 stuks

Advertentie

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • garde

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pers de citroenen uit. Klop het citroensap met de olie en de mosterd met een garde tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bewaar in een schone fles of pot maximaal 1 week in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 61 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 120 mg
Tags
Ook te zien in

Mosterdvinaigrette met citroen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mos­terd­vi­nai­gret­te met ci­troen

1
1
  • 2 citroenen
  • 200 ml traditionele olijfolie
  • 5 tl milde mosterd

Pers de citroenen uit. Klop het citroensap met de olie en de mosterd met een garde tot een gladde dressing.

2
2

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bewaar in een schone fles of pot maximaal 1 week in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.