bewaar
Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus
Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus
bewaar

Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus

Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

filetlapjes à la minute

2 el

ketjap manis

100 g

Wijko satésaus

4

witte pistolets

100 g

botersla

150 g

rauwkost Amsterdamse ui

50 g

gebakken uitjes

Dit heb je nodig

  • grillpan

Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept.

Aan de slag

1

Bestrooi de filetlapjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de filetlapjes in 3 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan, snijd in reepjes en schep om met de ketjap.

2

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd de pistolets open. Verdeel de botersla, rauwkost, filetreepjes en satésaus erover. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer direct.

tip

variatietipHoud je van pittig? Probeer dan de variant hot satésaus kant & klaar eens!

bereidingstipDe filetlapjes kun je ook grillen op de barbecue.