bewaar
Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes
Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes
bewaar

Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

30 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

2 el

milde olijfolie

1 el

gedroogde rozemarijn

750 g

Aviko diepvries rösti original

500 g

broccoli

250 g

cherrytomaten

15 g

verse basilicum

250 g

rundersoepballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

Aan de slag

1

Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rozemarijn 1 min. op laag vuur. Voeg de rösti, peper en zout toe en bak 15 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Halveer de cherrytomaten en snijd het basilicum fijn.

3

Voeg de broccoli en balletjes toe en bak 10 min. mee. Schep regelmatig om.

4

Neem de pan van het vuur en schep de tomaatjes en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietipLekker met verse groene pesto; daarmee is het recept niet meer lactosevrij.