Aard­bei-fram­boos­mock­tail

Virgin, vegan én verdraaid lekker!

(0) waardeer
drankje zonder alcohol Virgin, vegan én verdraaid lekker! 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer met hoge beker
  • 2 cocktailglazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de aardbeien schoon. Haal de blaadjes van het takje munt, houd een paar blaadjes achter voor garnering. Doe de helft van de aardbeien, de muntblaadjes, de helft van de frambozen, de limonadesiroop en het koolzuurhoudend water in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
  2. Verdeel de ijsblokjes, de rest van de aardbeien en frambozen over de glazen, schenk de mocktail erin en garneer met de achtergehouden muntblaadjes.

variatietip:

Liever een cocktail? Vervang het bruisende water door prosecco of cava.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
    waarvan suikers 6 g
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2020 week 27-30

Aardbei-framboosmocktail

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­bei-fram­boos­mock­tail

1
1
  • 12 aardbeien
  • 1 takje verse munt

Maak de aardbeien schoon. Haal de blaadjes van het takje munt, houd een paar blaadjes achter voor garnering.

2
2
  • 6 frambozen
  • 2 el Teisseire siroop aardbei en framboos
  • 300 ml koolzuurhoudend water

Doe de helft van de aardbeien, de muntblaadjes, de frambozen, de limonadesiroop en het koolzuurhoudend water in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

3
3
  • 4 ijsblokjes
  • 6 frambozen

Verdeel de ijsblokjes, de rest van de aardbeien en frambozen over de glazen, schenk de mocktail erin en garneer met de achtergehouden muntblaadjes.

variatietip:

Liever een cocktail? Vervang het bruisende water door prosecco of cava.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.