bewaar
Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes
Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes
bewaar

Parelcouscoussalade met broccoli en rivierkreeftjes

Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.

15 min. bereiden
10 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

parelcouscous

1

komkommer

400 g

broccolirijst

5 el

Thousand Islands sladressing

2 el

wittewijnazijn

100 g

rivierkreeftjes

Parelcouscous geeft je salade nét dat extra beetje bite.

Aan de slag

1

Kook de parelcouscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd de helften in blokjes van 1 cm. Giet de parelcouscous af en meng met de broccolirijst. Laat 10 min. afkoelen.

2

Voeg de komkommer, dressing en azijn toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Schep de rivierkreeftjes door de salade.

serveertipServeer eventueel met extra dressing.