Pi­ña co­la­d­a smoot­hie

Yes, we like piña colada and we'll show you the way. Met behulp van een smoothiemaker toveren we 'm om tot ontbijtproof drankje.

(0) waardeer
drankje zonder alcohol Yes, we like piña colada and we'll show you the way. Met behulp van een smoothiemaker toveren we 'm om tot ontbijtproof drankje. 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • smoothiemaker
  • 2 cocktailglazen
  • 2 sateprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 2 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord. Verhit de olie in dezelfde koekenpan en bak 3 stukjes ananas per persoon met de helft van de ahornsiroop 4 min. op middelhoog vuur.
  2. Doe de rest van de ananas, de rest van de ahornsiroop en de kokosmelk in de smoothiemaker en blend tot een smoothie.
  3. Verdeel de ijsklontjes over de glazen. Verdeel de smoothie erover. Prik de gebakken ananas op de satéprikkers en dip ze rondom in de kokosnippers zodat ze bedekt zijn. Garneer de smoothie met de ananasprikkers.
video

Pi­ña co­la­d­a smoot­hie

leuk-snel - 00:30 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 36 g
    waarvan suikers 34 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 19 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
maart 2020

Piña colada smoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pi­ña co­la­d­a smoot­hie

1
1
  • 2 el kokossnippers

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 2 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.

2
2
  • ½ el arachideolie
  • 50 g verse ananasstukjes
  • 1 el ahornsiroop

Verhit de olie in dezelfde koekenpan en bak 3 stukjes ananas per persoon met de ahornsiroop 4 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 350 g verse ananasstukjes
  • 1 el ahornsiroop
  • 200 ml kokosmelk

Doe de rest van de ananas, de rest van de ahornsiroop en de kokosmelk in de smoothiemaker en blend tot een smoothie.

4
4
  • 10 ijsklontjes

Verdeel de ijsklontjes over de glazen. Verdeel de smoothie erover. Prik de gebakken ananas op de satéprikkers en dip ze rondom in de kokosnippers zodat ze bedekt zijn.

5
5

Garneer de smoothie met de ananasprikkers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.