bewaar
Cake uit de airfryer
Cake uit de airfryer
bewaar

Cake uit de airfryer

Wie heeft er nog een oven nodig met deze airfryercake?

10 min. bereiden
45 min. wachten
7waarderingen

Ingrediënten

10 personen

150 g

ongezouten roomboter

1

citroen

150 g

witte basterdsuiker

3

middelgrote eieren

150 g

tarwebloem

1 mespunt

zout

1 tl

bakpoeder

Dit heb je nodig

  • airfryer

  • handmixer

  • bakvorm van de airfryer, ingevet

Wie heeft er nog een oven nodig met deze airfryercake?

Aan de slag

1

Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de airfryer voor op 160 °C.

2

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Klop de boter met de suiker luchtig. Klop de eieren los in een kan en voeg al kloppend een voor een toe aan het botermengsel.

3

Spatel de bloem, het zout, de bakpoeder en het citroenrasp door het eiermengsel. Schep in de bakvorm en zet deze in het mandje van de airfryer. Laat in 45 min. gaar worden. Haal de cake uit de bakvorm en laat afkoelen.