bewaar
Gegrilde vega-tomatenspiesjes met rodekool-broccolisalade
Gegrilde vega-tomatenspiesjes met rodekool-broccolisalade
bewaar

Gegrilde vega-tomatenspiesjes met rodekool-broccolisalade

Een knapperige, rijkgevulde salade met spiesjes en geroosterd flatbread.

20 min. bereiden
3 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

448 g

vegetarische balletjes

250 g

biologische cherrytomaatjes

4 el

arachideolie

800 g

zwarte bonen in blik

300 g

biologische gesneden rodekool

400 g

broccolirijst

4

wholemeal flatbreads

1

limoen

15 g

verse platte peterselie

200 g

hummus

Dit heb je nodig

  • satéprikker 20 cm

  • grillpan

Een knapperige, rijkgevulde salade met spiesjes en geroosterd flatbread.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rijg de vega-balletjes en tomaatjes aan de satéprikkers. Bestrijk de prikkers rondom met de helft van de olie en gril 8 min. rondom op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

2

Doe ondertussen de bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en doe samen met de rodekool en broccolirijst in een ruime kom.

3

Rooster de flatbreads 3 min. in het midden van de oven.

4

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd de peterselie fijn. Meng het limoenrasp, 2 el -sap (per 4 personen), de rest van de olie en peterselie door de salade en breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Besmeer elke flatbread met 1 el hummus en serveer met de spiesjes, salade en de rest van de hummus.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde vega-tomatenspiesjes met rodekool-broccolisalade

Een knapperige, rijkgevulde salade met spiesjes en geroosterd flatbread.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig