bewaar
Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus
Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus
bewaar

Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus

Flatbreads kun je naar wens vullen. Wij kiezen deze keer voor bloemkool, zwarte bonen en hummus.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
70waarderingen

Ingrediënten

2 personen

400 g

bloemkoolroosjes

1

rode ui

1 tl

korianderzaad

2 tl

kerriepoeder

3 el

arachideolie

4

flatbreads

1 teen

knoflook

5 g

verse selderij

225 g

zwarte bonen

100 g

hummus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Flatbreads kun je naar wens vullen. Wij kiezen deze keer voor bloemkool, zwarte bonen en hummus.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de grote roosjes bloemkool. Snijd de ui in dunne halve ringen. Verdeel de groente met het korianderzaad over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kerriepoeder, olie, peper en eventueel zout.

2

Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Verwarm de flatbreads de laatste 3 min. onder de bakplaat in de oven. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de selderij grof.

3

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur en bak de bonen met de knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schud de pan regelmatig. Besmeer de flatbreads met de hummus, verdeel de bloemkool erover en schep de gebakken bonen erop. Bestrooi met de selderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flatbreads met gebakken zwarte bonen, gekruide bloemkool en hummus

Flatbreads kun je naar wens vullen. Wij kiezen deze keer voor bloemkool, zwarte bonen en hummus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig