Rotirol
Rotirol
bewaar
bewaar

Rotirol

Rotirol bestellen? Nee, zelf maken! Althans, de vulling.

30 min. bereiden
pittig
64waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de kipdijfilet in reepjes van ca. 3 cm. Verhit de helft van de arachideolie in een hapjespan en bak de kip 5 min. op middelhoog vuur. Snipper ondertussen de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Schep de kip op een bord. Bak de ui en knoflook 2 min. in het achtergebleven bakvet.

2

Voeg de Nandan massala toe en bak 30 sec. mee. Voeg de tomatenblokjes, bouillontablet, Madame Jeanette peper en de helft van het water toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de gebakken kip toe aan de saus en laat met het deksel op de pan in 40 min. stoven. Roer regelmatig.

3

Schil ondertussen de aardappelen en snijd in stukken van ca. 2 cm. Voeg de laatste 20 min. toe aan het massala-kipmengsel. Kook de eieren 9 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

4

Snijd de kousenband in stukjes van 2 cm. Verhit de rest van de olie in een wok of koekenpan en roerbak de kousenband 1 min. Voeg de rest van het water toe en roerbak 5 min. Verwijder de peper uit de kip. Snijd de eieren in de lengte in kwarten. Verwarm de rotivellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de massalakip, de kousenband en de eieren op een rotivel en rol strak op.

algemeenZelf roti maken? Zoek op ah.nl/allerhande op '361584' voor een recept van aloe roti (rotivel met aardappelvulling aan de binnenkant) of zoek op '1188187' en stap 1 en 5 voor roti zonder vulling.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rotirol

Rotirol bestellen? Nee, zelf maken! Althans, de vulling.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig