bewaar
Romanesco met hazelnoten
Romanesco met hazelnoten
bewaar

Romanesco met hazelnoten

Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

hazelnoten

1

romanesco

15 g

verse platte peterselie

90 g

remia salata dressing

85 g

rucola

Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 6 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.

2

Snijd de romanesco in roosjes en kook in 6 min. beetgaar. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng door de dressing. Snijd de rucola grof.

3

Giet de romanesco af en laat goed uitlekken. Schep de nog warme groente om met de dressing en versgemalen peper, zo kunnen de smaken er goed intrekken. Schep vervolgens om met de rucola en bestrooi met de hazelnoten.

tip

algemeenDit is een Allerhande Box recept.