bewaar
Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème
Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème
bewaar

Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème

Krokant maakt alles toch net even een beetje lekkerder, toch?

20 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipdijfiletreepjes

8 el

Verstegen mix voor kip krokant cajun

5 el

arachideolie

2

eetrijpe avocado's

2

rode uien

200 g

gesneden boerenkool

8

tortillawraps

1

citroen

125 g

crème fraîche

Krokant maakt alles toch net even een beetje lekkerder, toch?

Aan de slag

1

Meng de kip met de cajunmix. Verhit 4 el olie in een koekenpan (per 4 personen) en bak de kipdijfiletreepjes in 8 min. op middelhoog vuur krokant en gaar. Keer regelmatig.

2

Halveer ondertussen de avocado’s overlangs, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de uien in dunne halve ringen, doe in een vergiet en giet er kokend water over.

3

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de boerenkool 5 min. op middelhoog vuur. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en een ½ el citroensap (per 4 personen) met de crème fraîche.

5

Meng de krokante kip met de avocado, ui, boerenkool, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal. Serveer met de wraps en crème fraîche. Zo kan iedereen zijn eigen wraps beleggen.