Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème
Krokant maakt alles toch net even een beetje lekkerder, toch?

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g kipdijfiletreepjes
- 8 el Verstegen mix voor kip krokant cajun
- 5 el arachideolie
- 2 eetrijpe avocado's
- 2 rode uien
- 200 g gesneden boerenkool
- 8 tortillawraps
- 1 citroen
- 125 g crème fraîche
Advertentie
Bereiden
- Meng de kip met de cajunmix. Verhit 4 el olie in een koekenpan (per 4 personen) en bak de kipdijfiletreepjes in 8 min. op middelhoog vuur krokant en gaar. Keer regelmatig.
- Halveer ondertussen de avocado’s overlangs, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de uien in dunne halve ringen, doe in een vergiet en giet er kokend water over.
- Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de boerenkool 5 min. op middelhoog vuur. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en een ½ el citroensap (per 4 personen) met de crème fraîche.
- Meng de krokante kip met de avocado, ui, boerenkool, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal. Serveer met de wraps en crème fraîche. Zo kan iedereen zijn eigen wraps beleggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 960 kcal
- eiwit 34 g
-
koolhydraten 64 g
waarvan suikers 7 g -
vet 61 g
waarvan verzadigd 15 g - natrium 960 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met krokante cajunkip, avocado & citroencrème
- 400 g kipdijfiletreepjes
- 8 el Verstegen mix voor kip krokant cajun
Meng de kip met de cajunmix.
- 4 el arachideolie
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipdijfiletreepjes in 8 min. op middelhoog vuur krokant en gaar. Keer regelmatig.
- 2 eetrijpe avocado's
Halveer ondertussen de avocado’s overlangs, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
- 2 rode uien
Snijd de uien in dunne halve ringen, doe in een vergiet en giet er kokend water over.
- 1 el arachideolie
- 200 g gesneden boerenkool
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de boerenkool 5 min. op middelhoog vuur.
- 8 tortillawraps
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 1 citroen
- 125 g crème fraîche
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en een ½ el citroensap (per 4 personen) met de crème fraîche.
Meng de krokante kip met de avocado, ui, boerenkool, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal.
Serveer met de wraps en crème fraîche. Zo kan iedereen zijn eigen wraps beleggen.