bewaar
Chiapudding met framboos
Chiapudding met framboos
bewaar

Chiapudding met framboos

Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!

5 min. bereiden
3 uur wachten
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

140 g

verse frambozen

½

limoen

60 g

chiazaad

200 ml

kokosmelk

300 ml

water

1 el

ahornsiroop

6 el

Eat Natural super granola amandel-zaden

Dit heb je nodig

  • vershoudfolie

Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!

Aan de slag

1

Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.

2

Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.

tip

bereidingstipDeze chiapudding is ideaal om ’s avonds te maken en in de koelkast te bewaren tot de volgende ochtend.