Cour­get­te-ki­prol­le­tjes met room­kaas & ta­gli­a­tel­le

Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi!

(9) waardeer
italiaans hoofdgerecht Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi! 4 personen
4 9

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)
  • kaasschaaf

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de rode uien en meng met de passata en ⅓ van de Paturain tot saus. Verdeel over de ovenschaal. Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in lange linten. Leg de kipfiletplakjes op elkaar en snijd de plakjes in drie repen.
  2. Besmeer de courgettelinten met de rest van de Paturain. Verdeel de kipfiletrepen erover en rol de linten op. Zet de rolletjes rechtop in de tomatensaus. Rasp de Parmezaanse kaas grof en strooi over de rolletjes. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
  3. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over borden en verdeel de kiprolletjes met saus erover.

serveertip:

Lekker met blaadjes vers basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.000 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Courgette-kiprolletjes met roomkaas & tagliatelle

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cour­get­te-ki­prol­le­tjes met room­kaas & ta­gli­a­tel­le

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 2 rode uien
  • 690 g passata basilico
  • 62 g Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden

Snipper de rode uien en meng met de passata en de Paturain tot saus. Verdeel over de ovenschaal.

3
3
  • 2 courgettes
  • 100 g kipfiletplakjes

Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in lange linten. Leg de kipfiletplakjes op elkaar en snijd de plakjes in drie repen.

4
4
  • 123 g Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden

Besmeer de courgettelinten met de rest van de Paturain. Verdeel de kipfiletrepen erover en rol de linten op.

5
5
  • 75 g Parmezaanse kaas

Zet de rolletjes rechtop in de tomatensaus. Rasp de Parmezaanse kaas grof en strooi over de rolletjes.

6
6

Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

7
7
  • 500 g verse tagliatelle all'uovo

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

8
8

Verdeel over borden en verdeel de kiprolletjes met saus erover.

serveertip:

Lekker met blaadjes vers basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.