bewaar
Pannenkoeken zonder melk
Pannenkoeken zonder melk
bewaar

Pannenkoeken zonder melk

Lekker met stroop en poedersuiker.

30 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

8 porties

300 g

tarwebloem

½ tl

zout

½ tl

gemalen kaneel

2

middelgrote eieren

500 ml

water

4 el

arachideolie

Lekker met stroop en poedersuiker.

Aan de slag

1

Zeef de bloem met het zout en de kaneel boven een grote beslagkom. Voeg de eieren en de helft van het water toe en klop met een garde tot een glad beslag. Schenk de rest van het water erbij en roer opnieuw glad.

2

Verhit de el olie in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.

bereidingstipHet is ook lekker om de pannenkoeken in ongezouten roomboter te bakken. Het recept is dan niet meer vrij van lactose en melk.
variatietipMaak je hartige pannenkoeken zonder melk? Laat dan de kaneel achterwege.
combinatietipLekker met stroop en poedersuiker.

Pannenkoeken zonder melk

Lekker met stroop en poedersuiker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig