
Snelle Thaise curry met kip
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.
590 kcal (voedingswaarden)
12 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
1 el
arachideolie
325 g
gemarineerd Thaise kipfiletblokje
600 g
Thaise wokgroente
400 ml
kokosmelk
150 g
rauwkost peen julienne
1 tl
vissaus
600 g
1 minuut basmatirijst
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.
Aan de slag
1
Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus.
2
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry.
serveertipLekker met fijngesneden bosui.