bewaar
Pizza marinara
Pizza marinara
bewaar

Pizza marinara

Less is more bij deze smaakvolle pizza's met ansjovis.

10 min. bereiden
15 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 teen

knoflook

225 g

verse pastasaus napolitana

2

bloemkoolpizzabodems

2 tl

gedroogde oregano

45 g

ansjovisfilets in olie in blik

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Less is more bij deze smaakvolle pizza's met ansjovis.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk.

2

Verdeel de pastasaus over de bloemkool- pizzabodems. Bestrooi met de oregano en verdeel de fijngesneden knoflook erover. Laat de ansjovisfilets uitlekken en verdeel ze over de pizza’s.

3

Leg 1 pizza op een met bakpapier beklede bakplaat en 1 pizza op een ovenrooster en bak onder elkaar ca. 15 min. in de oven. Wissel de pizza’s halverwege van positie.

Pizza marinara

Less is more bij deze smaakvolle pizza's met ansjovis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig