bewaar
Pastasalade met frisse groenten en walnoten
Pastasalade met frisse groenten en walnoten
bewaar

Pastasalade met frisse groenten en walnoten

Pastasalade vegetarisch? Deze gezonde pastasalade is lekker fris door de komkommer en verse Italiaanse kruiden.

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenmacaroni

1 struik

bleekselderij

1

komkommer

1

rode ui

10 g

verse Italiaanse kruiden

2 el

extra vierge olijfolie

200 g

cottagecheese

100 g

ongezouten walnoten

Pastasalade vegetarisch? Deze gezonde pastasalade is lekker fris door de komkommer en verse Italiaanse kruiden.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

2

Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Halveer de komkommer met schil in de lengte en snijd in dunne plakjes. Snijd de ui in zo dun mogelijke halve ringen. Meng met de pasta.

3

Haal de blaadjes van de kruiden en snijd ze fijn. Meng ze met de olie en de cottagecheese door het pasta-groentemengsel. Hak de walnoten grof en strooi over de pasta.