Fris­se yog­hurt met fruit & ko­kos

In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken!

(1) waardeer
nagerecht In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken! 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al omschuddend in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Snijd de appels in blokjes van 1 cm en meng met de ananas en druiven. Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Schep achtereenvolgens 1 el fruit, de helft van de kokossnippers, de rest van de yoghurt en 1 el fruit erover. Garneer met de overige kokossnippers. Serveer de rest van de fruitsalade in een schaal.

variatietip:

In plaats van geroosterde kokossnippers kun je ook paashagel gebruiken. Leuk voor de kids.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Paas Box Week 16 2019

Frisse yoghurt met fruit & kokos

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fris­se yog­hurt met fruit & ko­kos

1
1
  • 50 g kokossnippers

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al omschuddend in 2 min. goudbruin.

2
2

Laat afkoelen op een bord.

3
3
  • 2 jazz-appels
  • 250 g verse ananasstukjes
  • 250 g pitloze rode druiven

Snijd de appels in blokjes van 1 cm en meng met de ananas en druiven.

4
4
  • 500 g Griekse yoghurt

Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Schep achtereenvolgens 1 el fruit, de helft van de kokossnippers, de rest van de yoghurt en 1 el fruit erover.

5
5

Garneer met de overige kokossnippers. Serveer de rest van de fruitsalade in een schaal.

variatietip:

In plaats van geroosterde kokossnippers kun je ook paashagel gebruiken. Leuk voor de kids.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.