Brow­nie pe­tit­fours met fram­bo­zentop­ping

Net zo makkelijk als lekker: petitfours die je zelf maakt met heerlijke kant-en-klare brownies.

(3) waardeer
gebak Net zo makkelijk als lekker: petitfours die je zelf maakt met heerlijke kant-en-klare brownies. 6 stuks
5 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de brownies overdwars. Roer de frambozenjam grof door de roomkaas.
  2. Bestrijk de onderste helften van de brownies met de helft van de roomkaas en leg de bovenste helften erop. Bestrijk de bovenkant van de brownies met de rest van de roomkaas en garneer met de frambozen.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Brownie petitfours met frambozentopping

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brow­nie pe­tit­fours met fram­bo­zentop­ping

1
1
  • 150 g Milka choco brownie

Halveer de brownies overdwars.

2
2
  • 1 el frambozenjam
  • 100 g roomkaas

Roer de frambozenjam grof door de roomkaas.

3
3

Bestrijk de onderste helften van de brownies met de helft van de roomkaas en leg de bovenste helften erop.

4
4
  • 18 verse frambozen

Bestrijk de bovenkant van de brownies met de rest van de roomkaas en garneer met de frambozen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.