bewaar
Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta
Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta
bewaar

Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta

Deze salade staat in tien minuten op tafel!

10 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

1 personen

80 g

groene erwten fusilli

3

snoepkomkommers

1

eetrijpe avocado

30 g

veldsla

50 g

witte kaas

1 el

crème fraîche

1 el

La Morena Mexican green salsa

Deze salade staat in tien minuten op tafel!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

2

Snijd de komkommers in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.

3

Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.

4

Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade. Sprenkel ook de salsa erover.