bewaar
Pastasalade met avocado, veldsla en feta
Pastasalade met avocado, veldsla en feta
bewaar

Pastasalade met avocado, veldsla en feta

Deze groene salade staat in vijftien minuten op tafel!

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

groene erwten fusilli

1

komkommer

2

eetrijpe avocado's

85 g

veldsla

150 g

witte kaas

4 el

crème fraîche

3 el

water

4 el

La Morena Mexican green salsa

Deze groene salade staat in vijftien minuten op tafel!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

2

Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd in dunne plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.

3

Meng de pasta, komkommer, avocado en veldsla in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven. Roer de crème fraîche los met het water en besprenkel over de salade. Verdeel ook de salsa erover.