
Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta
Deze salade staat in tien minuten op tafel!
790 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
1 personen
80 g
groene erwten fusilli
3
snoepkomkommers
1
eetrijpe avocado
30 g
veldsla
50 g
witte kaas
1 el
crème fraîche
1 el
La Morena Mexican green salsa
Deze salade staat in tien minuten op tafel!
Aan de slag
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
2
Snijd de komkommers in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.
3
Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.
4
Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade. Sprenkel ook de salsa erover.