bewaar
Snackgranola
Snackgranola
bewaar

Snackgranola

Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

10 personen

5

dikke rijstwafels meergranen

2 el

vloeibare honing

½ tl

gemalen kaneel

150 g

AH verrijker rozijn, mango, amandel en pecannoot

Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.

Aan de slag

1

Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.

3

Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.