Snack­gra­no­la

Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.

(3) waardeer
tussendoortje Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan. 10 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.
  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.
  3. Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Snackgranola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snack­gra­no­la

1
1
  • 5 dikke rijstwafels meergranen

Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.

2
2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur.

3
3
  • 2 el vloeibare honing

Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.

4
4
  • ½ tl gemalen kaneel
  • 150 g AH verrijker rozijn, mango, amandel en pecannoot

Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.