Carrotcake havermoutpap
Deze havermoutpap is het perfecte ontbijt voor carrotcake-fanaten!
350 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
450 ml
75 g
200 g
30 g
1 tl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2019 nr. 09 - Heerlijke avondjes
2019 nr. 01 - Een goede start, het kan!
2019 week 01-02 - 2019 week 01-02
Breng de melk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Draai het vuur uit en laat met de deksel erop 5 min. staan. Schil ondertussen de winterpeen en rasp fijn. Hak de noten grof.
Roer de geraspte peen en de kaneel door de havermout en verdeel over de kommen. Bestrooi met de noten.
Carrotcake havermoutpap
Instructievideo - 00:18 min.
Carrotcake havermoutpap
Deze havermoutpap is het perfecte ontbijt voor carrotcake-fanaten!

2 personen
350 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng de melk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Draai het vuur uit en laat met de deksel erop 5 min. staan. Schil ondertussen de winterpeen en rasp fijn. Hak de noten grof.
Roer de geraspte peen en de kaneel door de havermout en verdeel over de kommen. Bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
450 ml magere melk
75 g AH Basic havermout
200 g winterpeen
30 g ongebrande walnoten
1 tl gemalen kaneel




